Uluslararası İş Analizi Eğitimleri, IIBA® BABOK® (Business Analysis Body of Knowledge®) standartlarıyla uyumludur. Bu etkileşimli ve pratik eğitimler, katılımcıları BABOK® ile uyumlu en iyi iş analizi süreçleri, teknikleri, araçları ve metodolojileri konusunda eğitmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca katılımcıları en son iş analizi teknikleri, metodolojileri ve Harvard Vaka Çalışmaları ile IIBA® CBAP® (Certified Business Analysis ProfessionalTM), CCBA® (Certification of Capability in Business AnalysisTM) ve ECBA® (Entry Certificate in Business AnalysisTM) sertifika sınavlarına hazırlarlar.
BT profesyonelleri için yalnızca bilgi değil, aynı zamanda eğitimden hemen sonra uygulayabilecekleri yeni bakış açıları ve uygulamalı uygulamalar sunuyoruz.
1. Gün
Dünyada İş Analizi:
IIBA® İş Analizi Yönetim Yaklaşımı
İş Analizi Süreci İyileştirme
2. Gün
İş Analizi Çıktılarının Değerlendirilmesi ve Ölçülmesi
İş Analizi Yönetimi
Harvard Vaka Çalışması
Sınıf eğitimlerimizi Kıbrıs ofislerimizde düzenlemekteyiz. Kurumunuza özel eğitimleri ise, dilediğiniz tarih ve lokasyonda organize edebiliriz.